Popni se na vrh

O nama

O nama

Plastik INS deo je grupe Plastik, jednog od vodećih proizvođača plastične ambalaže za potrebe industrijskih i drugih sektora kako u Srbiji i Sloveniji tako i u drugim zemljama okruženja i Evropske unije.

Robna marka koju naše preduzeće stalno unapređuje modernim tehnologijama i tržišnim pristupima, zasniva se na 60-godišnjoj tradiciji. Naši pouzdani proizvodi omogućavaju našim kupcima da bezbedno manipulišu robom u atraktivno oblikovanoj ambalaži. U svom poslovanju uvek izlazimo u susret željama svojih klijenata razvijanjem novog ili modifikovanjem postojećeg proizvoda, a proizvode isporučujemo i u manjim količinama. Svoju odzivnost dokazujemo blagovremenom isporukom i dobrim logističkim servisom. Dugogodišnje iskustvo, odzivnost, moderno opremljena proizvodnja i razvojni timovi čine osnovu dugoročne partnerske saradnje preduzeća Plastik sa svojim kupcima.

Tradicija i životna sredina

Duga tradicija plastika je počela 1959 godine sa preduzećem ŽICA za proizvodnju metalnih proizvoda, koje je 1966. godine preimenovao u ITEK – Industrija transportne ambalaže Kanal, kada se preduzeće usmerilo na proizvodnju transportne ambalaže. Veliku prekretnicu predstavljala je proizvodnja prve plastične korpe za pivo u februaru 1967. godine, kada je počela proizvodnja plastične ambalaže ubrizgavanjem. Danas preduzeće Plastik nastavlja svoju 60-godišnju tradiciju i ponosno se prestavlja kao vodeći proizvođač plastične ambalaže za industrijske proizvode u Sloveniji. Preduzeće stalno optimizuje proizvodnju i nadograđuje je novim tehnologijama i novim proizvodnim pristupima, tehnikama iz oblasti automobliske industrije. Svojim radom stremi ka visokim standardima kvaliteta, omogućavajući svojim klijentima da bezbedno manupulišu svojom robom u skladu sa ekološkim trendovima i drugim standardima.

Preduzeće takoše radi u pravcu očuvanja životne sredine, koju pokušava da očuva čistu, zato se čitava proizvodnja odvija u suživotu sa prirodom. Životnu sredinu takođe rasterećuje i sa proizvodnjom lakših tankozidnih kanti prilikom ubrizgavanja sa više od deset međusobno poznatih A-testova odnostno UN sertifikata za ambalažu za opasne materije. Pošto se preduzeće nalazi pored Soče, jedne od najlepših reka u Evropi, odgovornost prema životnoj sredini je još veća.

Koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bi naš web sajt učinili personalizovanijim i lakšim za navigaciju.